Ваклин Груп ООД

“Ваклин груп” ООД е строително – инвестиционно дружество, което превръща мечтата Ви за собствен дом в реалност. Компанията стартира дейността си през 2000 година и се е утвърдила като един от най-сигурните и качествени партньори в сферата на недвижимите имоти за жилищни нужди. Сградите, които предлагаме, са модерни и прецизно изпълнени, а проектите ни се отличават с изключителна функционалност. Стремежът ни е да се отличаваме от другите предприемачи с високото качество и коректността си – вярваме, че усилията ни са насочени правилно, тъй като над 80% от клиентите ни идват при нас по препоръка на свои приятели или близки, закупили жилище от нас. Практика на дружеството, в партньорство с инвеститори от Обединеното кралство Великобритания, е да осигурява изцяло финансирането за всеки проект преди той да бъде стартиран, по този начин ние гарантираме завършването на сградите и спазването на срока за въвеждането им в експлоатация. / Вижте повече…

 

Networking Premium Coworking Space

Networking Premium e елегантно споделено пространство, бързо превръщащо се във високо продуктивна среда, в която стартъпи, предприемачество и иновация процъфтяват.

Networking Premium предоставя удобства, спомагащи изграждането на ценни взаимоотношения и привличането на нови възможности.

Networking Premium е елегантно и внимателно проектирано място, генериращо енергия която резонира чрез нашата общност и повишава креативността на нашите членове. С помощта на това и на все по-обогатяващото се разнообразие от ексклузивни услуги, които съчетаваме, е изключително лесно да бъдете погълнати от нашата високоефективна среда. / Вижте повече…

 

Ай Ти Си Консулт

Ай Ти Си Консулт е компания, която се стреми да предлага на българския пазар продукти и услуги, чрез които да помогнем на бизнеса, като оптимизираме ресурсите за създаване, съхранение и анализ на информация и улесним бизнес процесите./ Вижте повече…

 

Invoke

Бижутата на Invoke са вдъхновени от красотата на природата и от стилистиката на най-луксозните марки в бранша. Висококвалифицирани технолози реализират дизайнерските скици, като вземат под внимание всеки детайл. Материалите, от които се изработват бижутата, са с най-високо качество и са подходящи както за най-изтънчения вкус, така и за най-чувствителната кожа. / Вижте повече…

 

BILET.BG

Билет БГ  доставя всички услуги, необходими за пълното обслужване по продажба на билети. Те се отнасят към връзките с клиентите с любовта и вниманието, което заслужават Вашите фенове.

Тайната на успеха им е в задълбочените познания в индустрията, в която работят. Философията им в бизнеса е базирана на използването на интернет технологии, прозрачност, ефективност и много работа. / Вижте повече…

 

Eventiplier

Eventiplier е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и медии! Всичко, което трябва да направите е да регистрирате Вашето мероприятие само веднъж, въвеждайки информацията за него в няколко лесни стъпки.

Екипът на Eventiplier ще се погрижи то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове. / Вижте повече…

 

SHREYA – Yoga & Style

“Shreya.bg” е медиен проект в областта на личностното развитие, създаден през 2017г. сякаш „на шега“ и за лично удоволствие от креативните търсения на Екатерина Кьосева, психолог и йога преподавател.

Първоначално носещ името „Eterina.me”, проектът бързо натрупа верни последователи и съмишленици. Към момента сайтът има близо 100 000 уникални посещения на месец.

В сайта можете да намерите материали на различни специалисти в областта на психологията, йогата, астрологията, личностното развитие и не на последно място – здравословното хранене и начин на живот.

Главната цел на екипа е да създаде едно красиво място, което вдъхновява читателите си да се грижат за себе си, да живеят здравословно и да се наслаждават на живота си. / Вижте повече…

 

IGM Agency

IGM е бутикова пиар агенция, която е на пазара на комуникационните услуги от 2011 г. Тя осигурява високо професионални услуги в сферата на комуникациите и връзките с обществеността. Залагаме на личната връзка и дългосрочното партньорство с клиента. Това ни дава възможност да вникнем в дълбочина в индивидуалните особености на всеки един отделен случай и да създадем напълно различна и персонифицирана дългосрочна комуникационна стратегия. През всичките тези години сме реализирали стотици кампании във всички сфери на обществения живот. Гордеем се с работата си и вярваме, че тя е от полза за успеха на нашите клиенти. Управляващи партньори в PR Agency IGM са Мартин Райков и Иван Георгиев. / Вижте повече…

 

Козметика Руми Илиева

Козметика Руми Илиева е създадена в началото на 2018 година. Ражда се от любовта на Руми към билките, лечебните растения и здравословните предизвикателства, с които я среща съдбата. Козметиката е резултат от мечтата на Руми за прекрасна грижа за кожата, без притеснения за здравето.
Козметиката е с изключително чист състав, формулирана е без синтетични аромати, оцветители, парафин, петролни и силиконови деривати.
Подбират се редки и ценни съставки от цял свят, за които има клинични изследвания и доказано действие.
Мисията на Козметика Руми е да създава възможно най-здравословната и чиста козметика, която дава резултати. Доза лукс и разкош всеки ден, която радва сетивата и разкрива пълноценно красотата ни.
– най-добрите и ефективни съставки, в уникални формули, които работят;
– уникален подход към всеки продукт, комбиниращ емоцията на създателката Руми Илиева и професионалната компетенция на партньорските лаборатории;
– в онлайн магазина на бранда пазаруват клиенти от 29 държави по света. Вижте повече…

 

Power-up

Power-up са енергийни барчета с вкус на какао, които поддържат енергията, издръжливостта и фокуса при изморителни занимания. Лесни за ядене и без добавени захари, ГМО, оцветители и консерванти.Барчетата Power-up дават енргия да превъртиш играта зад клавиатурата, на работа и в живота! Вижте повече…

 

Alex Body Transformation

Александър Кирилов е персонален треньор и е работил със стотици хора, с които заедно успяват да променят нагласите към тренировките, диетите и начина на живот.
Работата на личния треньор, както всяка друга консултантска дейност е свързана с високо ниво на компетентност, намиране на оптимален подход и градивна последователност. Вижте повече…

 

Business Lady Club

 

Златните сърца говорят

 

KEVIN.MURPHY

 

Родени от същата философия като грижата за кожата, продуктите за коса на KEVIN.MURPHY са с леки формули, без парабени, без сулфати, без силикони, не се тестват върху животни и са сертифицирани от PETA.
Мощни антиоксиданти, извлечени от растения от австралийската тропическа гора, в комбинация с висококачествени етерични масла, противодействат на вредното въздействие върху косата, което може да бъде причинено от вредни външни фактори, като климатични условия и замърсители в околната среда.
Пълни с витамините и аминокиселините от измивния продукт до лака за коса, всички продукти действат терапевтиращо, възстановяват повърхността на косъма, изтъняването на косата, без да утежняват.
Докато търсим нашите съставки по света, избираме компании, които използват микро култивирането, органично отгледаните съставки, компании, които използват техники на екологично събиране, което гарантира на Kevin.Murphy съставки от най-високо качество.
Горди сме да обявим, че сме първата марка в козметичната индустрия, която произвежда иконичните си опаковки от 100% рециклирана пластмаса от океански отпадъци.
Чрез този проект, очакваме да отървем планетата от над 360 тона нова пластмаса всяка година.
“Тази промяна е за бъдещето на нашата околна среда и за нас, за да бъдем наистина устойчиви – да почистим нашите океани в името на нашата планета и бъдещите поколения.” – Кевин Мърфи

 

ELEVEN AUSTRALIA

 

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото. Започвайки през 2011 г. с емблематичният продукт MIRACLE HAIR TREATMENT, ELEVEN Australia се е развила до награждавана марка с 35-продуктова гама за всеки.
След старта си, ELEVEN Australia бързо се развива, като марката вече се предлага в 25 страни в световен мащаб, включително Великобритания, САЩ и Канада.
Екип от две икони за индустрията в тандем като креативни директори – фризьор на звездите и четирикратен фризьор на годината в Австралия, Джоуи Скандицо и австралийски фотограф на годината, Андрю О’Туул. Чрез работата си на снимачната площадка и модни сесии, за фотошопове и модни ревюта, динамичният дует разпозна пропаст на пазара за свежа, забавна и разясняваща се сама гама от продукти, които просто се грижат за косата и тялото си лесно и бързо, като правите точно това, което те се казва на опаковката.
Заедно те помогнаха за създаването на ELEVEN Australia – марка, която въплъщава австралийския начин на живот. Ефективни продукти за коса и тяло. Не тествани върху животни и сертифицирани от PETA, продуктите на ELEVEN Australia призовават за високоефективни естествени съставки като австралийски пустинен лайм, масло от авокадо и богат на антиоксиданти австралийска праскова за максимална ефективност. Използваме прости и неусложнени имена на продукти, което означава, че знаете точно какво получавате, когато избирате подходящите за вас продукти.

 
 
 

Cupffee

Tastes great.
Does not alter coffee taste.
Cupffee does not have any glazing, so it does not alter the taste of the beverage.
The magic is in the recipe! It is as tasty as cookie, yet leakproof. / Вижте повече…