ERP Academy – Академията на съвременния бизнес!

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и IT.

Партньори в ERP Academy са водещи български и световни компании за бизнес софтуер, както и експерти от областта, които имат за цел да подпомогнат подготовката и обучението на кадри в специфичния ERP бранш, стимулирането на съвместни инициативи с образователните институции и популяризирането на сектора като подходящо място за кариерно развитие.

Основения проект на ERP Academy е магистърската програма “Бизнес софтуер и ERP решения”, която е силно практически ориентирана и се появява като отговор на нуждата от ново поколение кадри на пазара на труда, притежаващи силен икономически и IT бекграунд от познания, критично мислене, способни са бързо да се адаптират към променящата се икономическа обстановка и са готови да прилагат иновативни технологии и решения, за да подобрят функционирането на съвременните компании, така че да бъдат конкурентноспособни и устойчиви в ерата на дигиталната трансформация на бизнеса, все по-голямата глобализация на пазара и прехода към Индустрия 4.0./ Вижте повече…

 

AVS Agency – Traditional and Digital PR agency

AVS Agency е бутикова агенция, която предлага услуги в областта на връзките с обществеността, рекламата, дигиталния PR, креативните решения и организацията на концептуални събития.

AVS Agency реализира част от кампаниите и проектите си заедно с партньори, които притежават богат опит в различни области: връзки с обществеността, събитиен мениджмънт, бизнес консултиране, маркетинг, b2b & b2c комуникация, дизайн, продажби, изработка на уебсайтове, бизнес софтуерни решения, консултантска дейност и други.

Чрез партньорския си модел AVS Agency предлага на клиентите персонални решения и индивидуален набор от всички необходими инструменти, които разработва за реализацията на всеки проект или кампания. / Вижте повече…

 

BILET.BG

Билет БГ  доставя всички услуги, необходими за пълното обслужване по продажба на билети. Те се отнасят към връзките с клиентите с любовта и вниманието, което заслужават Вашите фенове.

Тайната на успеха им е в задълбочените познания в индустрията, в която работят. Философията им в бизнеса е базирана на използването на интернет технологии, прозрачност, ефективност и много работа. / Вижте повече…

 

Eventiplier

Eventiplier е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и медии! Всичко, което трябва да направите е да регистрирате Вашето мероприятие само веднъж, въвеждайки информацията за него в няколко лесни стъпки.

Екипът на Eventiplier ще се погрижи то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове. / Вижте повече…

 

SHREYA – Yoga & Style

“Shreya.bg” е медиен проект в областта на личностното развитие, създаден през 2017г. сякаш „на шега“ и за лично удоволствие от креативните търсения на Екатерина Кьосева, психолог и йога преподавател.

Първоначално носещ името „Eterina.me”, проектът бързо натрупа верни последователи и съмишленици. Към момента сайтът има близо 100 000 уникални посещения на месец.

В сайта можете да намерите материали на различни специалисти в областта на психологията, йогата, астрологията, личностното развитие и не на последно място – здравословното хранене и начин на живот.

Главната цел на екипа е да създаде едно красиво място, което вдъхновява читателите си да се грижат за себе си, да живеят здравословно и да се наслаждават на живота си. / Вижте повече…